Luontodokumentit ja tv-sarjat – 5 parasta Netflixissä

Netflix on mahtava suoratoistopalvelu katsella luontodokumentteja ja tv sarjoja

Loistava valikoima dokumenttielokuvia takaa, että viihdyt Neflixin ääressä useita iltoja. Suomen Neflixin valikoima ei ole aivan parhaasta päästä, joten siitä et valitettavasti aivan kaikkia tässä artikkelissa esiteltyjä elokuvia ja tv-sarjoja löydä. Netflix USA:n valikoimasta ne kaikki kuitenkin löytyvät. Jos haluat katsoa ne Suomesta käsin, lue Netflix VPN ohjeet.

Tässä 5 parasta luoto aiheista dokumettielokuvaa ja tv-sarjaa

The Future of Water

The Future of Water

The Future of Water kertoo miten vedestä kilpaillaan maailman laajuisesti. Dokumentin tyyliin esitetty essee on erinomaista katseltavaa ja siinä on uutta asiaa varmasti lähes kaikille. Löydät Netflixistä kolmeosaisen sarjan elokuvia. Mielenkiintoinen dokumentti.


Chasing Ice

Chasing Ice

Elokuva seuraa luontokuvaaja James Balogia. James haluaa tallentaa kameroille, miten ilmaston muutos vaikuttaa planeettaamme. Hyvin tämä käy ilmi jäätiköllä, minne dokumetti sijoittuu. Voit katsoa dokumenttielokuva virallisen trailerin YouTubesta.


Forces of Nature with Brian Cox

Forces of Nature with Brian Cox

Viisiosainen minisarja, joka voitti The Grierson Trust British Documentary Awardsissa parhaaan tiededokumentin palkinnon vuonna 2017. Kaikki jaksot on ehdottomasti katsomisen arvoisia ja kaikki jaksot löytyvät Netflixistä.


Nature's Weirdest Events

Nature’s Weirdest Events

Nature’s Weirdest Events eli Oudoimmat luonnonilmiöt tv-sarja on mahtavaa viihdettä. Äitimaa laittaa parastaan ja näistä ilmiöistä sarjassa puhutaan. Vähän kevyempää katseltavaa, mutta silti erittäin opettavainen ja mielenkiintoinen sarja.


Island of the Future

Island of the Future

Tämä viisi 50 minuutin mittaista dokkaria sisältävä minisarja on pakko katsoa. Jo sarjan ensimmäisessä jaksossa vieraillaan monien suomalaistenkin tuntemalla Gran Canarian saarella tarkastelemassa, miten kauniisti tuulivoimalat tuottavat saaren kaiken sähkön. El Hierro, Madeira, Orkney, Samso ja Iceland ovat kiinnostavia paikkoja monistakin syistä, katso ja tiedät paremmin, miten ne eroavat maailman muista saarista.


Katso myös Suomen paras lista Netflix sarjoja VPN-SUOMI blogista.


Siirry takaisin etusivulle >>>